02 maggio 2016

Event “Swiss art of cooking” in cooperation with Switzerland e Turism

Swiss haute cuisine was the protagonist of the event organized by bulthaup Porta Nuova in collaboration with the Swiss Agency for Tourism. During the show cooking by Michelin-starred chef Andreas Caminada of the Restaurant Schloss Schauenstein (3*), guests met the flavors of Swiss art of cooking in the setting of our bulthaup showroom in Porta Nuova.

 

Svizzera_Turismo_10-05-16–0091
Svizzera_Turismo_10-05-16–9687
Svizzera_Turismo_10-05-16–9679
Svizzera_Turismo_10-05-16–9606
Svizzera_Turismo_10-05-16–0185
Svizzera_Turismo_10-05-16–0175
Svizzera_Turismo_10-05-16–0164
Svizzera_Turismo_10-05-16–0091
Svizzera_Turismo_10-05-16–0076
Svizzera_Turismo_10-05-16–0052
Svizzera_Turismo_10-05-16–9995
Svizzera_Turismo_10-05-16–9913
Svizzera_Turismo_10-05-16–9881
Svizzera_Turismo_10-05-16–9869
Svizzera_Turismo_10-05-16–9869
Svizzera_Turismo_10-05-16–9809
Svizzera_Turismo_10-05-16–9734
Svizzera_Turismo_10-05-16–9717
Svizzera_Turismo_10-05-16–9737